Izvor: Tanjug
15.02.2021 u 17:40
0

Dodik i Vučić o vakcinama: Srbija će pomoći i narod u Federaciji!

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao da Srpska, a ukoliko žele i u Federaciji BiH, od Srbije dobiju vakcine protiv virusa korona, prenela je Srna.

-Predsednik (Vučić) je sam obećao da ćemo finalizirati taj razgovor u narednom periodu i da će Republika Srpska imati sasvim dovoljno vakcina, uz pomoć Srbije, kako bi se izvršila imunizacija stanovništva, slično kao što se to čini u Srbiji -rekao je Dodik.

PROČITAJTE JOŠ

KORONA U GRADOVIMA: U Beogradu 475 novoobolelih!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Hospitalizovano skoro 4.000 ljudi!

UŽAS U NOVOM SADU: Pronađeno telo muškarca na divljoj plaži

VUČIĆ DODELIO ODLIKOVANJA: Ovo je veliki dan za Srbiju, ponosan sam!

Dodik je novinarima kazao da je sa Vučićem razgovarao i o mogućnosti da i Federacija BiH, ako to žele u Sarajevu, bude uključena u taj program podrške i pomoći.

Vučić to prihvata, rekao je Dodik i dodao da će do kraja dana pokušati telefonom da o tome razgovara sa kolegama iz Predsedništva BiH.

Podsetio je da je ranije sa Vučićem razgovarao da se obezbedi vakcinisanje u tri centra u Srbiji za 5.000 medicinskih i drugih radnika Republike Srpske koji su izloženi virusu korona.

-Mi smo podržali te aktivnosti, a sada sam razgovarao, poučen nekim iskustvima, da dobijemo količine vakcine za upotrebu u samoj Republici Srpskoj -rekao je Dodik.

Dodik je rekao da je Vučiću čestitao na uspešnoj imunizaciji stanovništva u Srbiji.

VAŽNO JE I OVO

Makron čestitao Vučiću Dan državnosti

ČEKA NAS NOVI PIK KORONE? Stručnjaci navode PET razloga povećanja broja zaraženih

STIŽU ČESTITKE IZ CELOG SVETA: Predsednik Srbije primio lepe reči od velikih državnika

PUK’O KO ZVEČKA! Hoti: Nisam ovo očekivao, bićemo konstruktivna opozicija

 -Veoma sam ponosan na činjenicu što mnogi u Evropi i svetu govore da je Srbija napravila nesumnjiv uspeh. Evropa se nije najbolje snašla oko toga, ali, evo, Srbija jeste i sada je u prilici da pomogne i nama- rekao je Dodik.

On je izrazio zadovoljstvo što Vučić, a i čitava Srbija smatraju da je sasvim prirodno i normalno da se Srbima pomogne, gde god da se nalaze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter