Izvor: Tanjug
25.03.2023 u 19:25
0

DODIK NEMA OPTIMISTIČNE PROGNOZE: „Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Derventa nesumnjivo u Republici Srpskoj i pre, a i posle posete predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, i da je hrvatska vojska u Srpskoj nesumnjivo gubitnička.

– Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i reše pitanja koja nas razdvajaju“, saopštio je Dodik na Tviteru.

Dodik je dodao da je predsednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.

„PRVI ZLOČINI NAD SRPSKIM NARODOM SU OZNAČILI POČETAK KRVAVOG GRAĐANSKOG RATA“: Dodik pred godišjicu stradalih Srba!

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas u Derventi obeležavanju 31 godine od osnivanja 103. brigade HVO koju je odlikovao Redom Nikole Šubića Zrinskog, i poručio da je Dejtonski sporazum i dalje vrlo važan i da će ga Hrvatska braniti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter