Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 11:40
0

DODIK O SITUACIJI NA KiM: „Srbi, gde god živeli, moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja“

Srbi, gde god živeli, moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja, napisao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu objavio je snimak sa rečima gde ističe kako Srbi gde god se nalazili moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja.

DODIK PORUČIO: „Jasenovac je zajednička muka jevrejskog i srpskog naroda“

– Srbi, gde god živeli, moraju da se okupe i budu jedinstveni oko pregovaranja, moraju sagledati posledice koje smo mogli da čujemo za Kosovo i Metohiju, koje bi mogle da promene sveukupni položaj za Srbe, napisao je on na Instagram profilu.

Dodik je naglasio da se šta god se desilo, mora da se dogodi kao posledica zajedničkog dogovora i prihvatanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– U sedmici iza nas važno je da se kaže: Ako odbijamo, odbićemo zajedno, ako prihvatimo, moramo prihvatiti zajedno“. A to je važno samo zato da Srbija i Srbi ponovo ne bi bili podelјeni. Šta god da se uradi, moramo da uradimo zajedno. Ako se odbija francusko-nemački plan, onda to mora da odbije i vlast i opozicija, ali i društvo u celini. Takođe, ako ga prihvatamo, onda to treba svi da uradimo, bio je jasan Dodik.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter