Izvor: Tanjug
11.05.2023 u 08:22
0

DODIK SE SASTAJE SA PUTINOM: Lider bosanskih Srba putuje u Moskvu 23. maja

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio da će se 23. maja sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Moskvi.

-Sa predsednikom Putinom razgovaraću o ekonomskim projektima, ali i o važnim geopolitičkim pitanjima -rekao je Dodik.

HRVAT, ČLAN EVROPSKOG PARLAMENTA OSUĐEN NA MAKSIMALNU KAZNU: Silovao psa, pa koristio diplomatski imunitet da izbegne kaznu

Lider bosanskih Srba je naveo da tema razgovora neće biti oružje, već će sa ruskim predsednikom razgovarati o „svetu u budućnosti i načinu na koji bi se mi mogli tome prilagoditi“.

Dodik je ranije rekao da će Republika Srpska jačati saradnju sa Rusijom, Kinom i SAD, uz integraciju u Evropsku uniju, ali bez zahteva za članstvo u NATO.

Ovakav Dodikov stav, kao i njegovo blokiranje pristupanja BiH NATO-u, iritira Zapad. Prethodno su protiv njega SAD i Velika Britanija uvele sankcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter