Izvor: Tanjug
05.02.2023 u 15:50
0

DODIK ZNA ZA KOJE CILJEVE SE TREBA ZALAGATI: „Fokus političke borbe biće usmeren na vraćanje nadležnosti Republike Srpske!“

Dodik je ukazao da je jedna od laži, kako je naveo, neprijatelja Srpske da Republika Srpska otima nadležnosti od BiH.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će fokus političke borbe u okviru BiH u narednom periodu biti usmeren na to da se Srpskoj vrate oduzete nadležnosti.

DODIK SVE OBJASNIO U NOVOJ KOLUMNI: „Ponovo je izražena podrška Republike Srpske Srbiji po pitanju Kosova i Metohije!“

Republika Srpska ostaje zavet, kao jedna od dve srpske države, ostvaruje sve ustavne i druge obaveze, finansira sve što je predviđeno zakonom, razvija se i etablirana je kao trajna kategorija, rekao je Dodik u banjalučkom naselju Drakulić.

Dodik je ukazao da je jedna od laži, kako je naveo, neprijatelja Srpske da Republika Srpska otima nadležnosti od BiH. To se nikada nije dešavalo, već se dešavalo obrnuto: Srpskoj su oduzete 83 nadležnosti i zbog toga će u narednom periodu fokus političke borbe u okviru BiH biti usmeren na to da se Republici Srpskoj vrate nadležnosti, napomenuo je Dodik.

U banjalučkom naselju Drakulić danas je obeležena 81. godišnjica od pokolja više od 2.300 Srba, među kojima je bilo i 551 dete, koje su ubile ustaše 1942. godine u ovom i okolnim selima Motike, Šargovac i u rudniku Rakovac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter