Izvor:
16.07.2017 u 17:23
0

Horor na moru u Albaniji: Makedonac skočio da spase 2 devojke, svi se utopili!

Hrabri mladić je zaplivao prema devojkama, ali usled velikih talasa, utopio se u vodi, a život su izgubile i dve devojke kojima je pokušao da pomogne.

U letovalištu Vlore na jugu Alabanije juče su se utopile tri osobe, među kojima je, prema još nepotvrđenim informacijama, i Benjamin Ferati (24) iz Srebrenika.

Ovaj mladić bio je na odmoru u ovom poznatom letovalištu, a život je izgubio u pokušaju da pomgne devojkama koje su se utapale u moru.

Hrabri mladić je zaplivao prema njima, ali usled velikih talasa, utopio se u vodi, a život su izgubile i dve devojke kojima je pokušao da pomogne.

Prema informacijama albanskih portala, pored Feratija, u vodi su se utopile i Manuela Maraj (27) iz Vlore i Xhoana Cani (25) iz Tirane.

Nesrećni mladić je poreklom iz Tetova u Makedoniji, a u Srebrenik se doselio pre desetak godina, gde je radio u porodičnom restoranu brze hrane.

Porodica mladića otputovala je u Albaniju radi identifikacije i preuzimanja tela stradalog mladića.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter