Izvor: tanjug
06.08.2022 u 19:48
0

HRVATI IZAŠLI SA REZULTATIMA UVIĐAJA Do nesreće poljskog autobusa u kojoj je poginulo 12 osoba došlo je kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom!

Uviđajem nesreće poljskog autobusa u kojoj je na autoputu kod hrvatske Breznice život izgubilo 12 osoba, utvrđeno je da je vozač izgubio kontrolu nad volanom, a u cilju utvrđivanja uzroka nesreće naložena je obdukcija stradalih i veštačenje alkoholisanosti vozača.

Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo kada vozač autobusa registovanog u Poljskoj izgubio kontrolu nad volanom vozila koje je skrenulo u desnu stranu, probilo zaštitnu ogradu i sletelo sa auto-puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poginulo je 12 osoba iz autobusa, među kojima je i vozač autobusa, a svi su bili državljani Poljske, prenela je Hina.

U poljskom autobusu bile su 44 osobe – 42 putnika i dva vozača.

DETALJI TRAGEDIJE U HRVATSKOJ Autobus koji je sletao sa puta prevozio putnike na hodočašće u Međugorje, dvanaest osoba je poginulo!

Na lečenju su trenutno 32 osobe, saopštio je hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš rekao je prilikom obilaska povređenih u bolnici u Varaždinu da je 19 osoba teže, a 13 lakše povređeno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter