Izvor: Tanjug
02.03.2023 u 14:46
0

HRVATSKA SE SATIRE POD TERETOM KORUPCIJE! Milanović o stanju u državi

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas posle sastanka s gradonačelnikom Rijeke Markom Filipovićem da se Hrvatska „satire pod tertom korupcije“ i da je stanje lošije nego pre deceniju i više.

Milanović je novinarima rekao da građani gledaju kako političari rade i upravljaju javnim novcem.

„Hrvatska se satire pod teretom korupcije u javnom sektoru“, kazao je hrvatski predsednik i dodao da je stanje mnogo lošije nego pre 10 ili 12 godina.

ZORAN MILANOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: „Kosovo je oteto od Srbije, uzeli smo ga“

„Ko god sa svoje strane i u svojoj sredini doprinosi suprotnom utisku i sadržaju nego onom koji satire i tišti Hrvatsku ima moju podršku bez obzira iz koje stranke dolazi“, rekao je Milanović.

Govoreći o razvojnim projektima u Rijeci, Milanović je rekao da treba iskoristiti svako evro iz EU fondova. „Korištenje novca iz EU fondova jedan je od glavnih razloga zašto smo u EU“, rekao je Milanović i dodao da EU nije „naddržava“.

„Razlike među nama u EU su velike, a Hrvatska je puno dala i odrekla se da bi ovo dobila“, naveo je Milanović, preneli su hrvatski mediji.

Poručio je da je zadatak javnih funkcionera i političara u velikoj meri u tome da se izbore za svaki evro na raspolaganju jer je svaki neiskorišten evro, kazao je, bačen je i izgubljena je šansa za Hrvatsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter