Izvor: HAPPY BSC
21.12.2022 u 09:26
0

HRVATSKI PREDSEDNIK ZORAN MILANOVIĆ NE PRIZNAJE UKRAJINU ZA SAVEZNIKA: Amerikanci vode rat na grbači Ukrajinaca

To što je Ukrajini dodeljen status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji je užasan vic, a sama Unija je „nesrećan i nikakav“ savez, izjavio je predsednik Hrvatske Zoran Milanović. „Ukrajina nije saveznik, ali oni pokušavaju da od njih naprave saveznika. Smešno je što joj se dodeljuje status kandidata za članstvo u EU. Jedna jadna Bosna i Hercegovina je morala da čeka, što je užasno poniženje. 

Hrvatski predsednik je ocenio da je sukob u Ukrajini „bio neizbežan“. „Celokupna zapadna i američka filozofija rata je da se napadne neko mnogo slabiji i da mu se popije krv, da se slomi i da mu se uništi zemlja“, naglasio je predsednik Hrvatske i dodao da su Rusija i SAD namerno ušle u ovaj sukob. „Ovo je američki rat, vođen na grbači Ukrajinaca, ali američkim novcem“, smatra Milanović.

On je ukazao i na katastrofalnu borbenu gotovost Hrvatske, ističući da je njegova zemlja prinuđena da svoje kompletno naoružanje preda Ukrajini.  „Ako će da nas Amerikanci brane onako kako brane Ukrajinu, brine me borbena gotovost pešadije u slučaju krize, jer pešadija je sve“, zaključio je predsednik Hrvatske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter