Izvor: Tanjug
16.04.2022 u 14:02
0

KRIVOKAPIĆ BESRAMNO NAPAO SRBE Knežević vrlo brzo objavio dokumenta koja otkrivaju izgovorene neistine!

Jedan od lidera crnogorske partije Demokratski front (DF) Milan Knežević objavio je dokumenta iz kojih se vidi da je smenjeni premijer Zdravko Krivokapić 25. marta ove godine tražio pomoć u namirnicima od Srbije.

Knežević je u saopštenju ocenio da je Krivokapić tokom sinoćnjeg intervjua za RTCG još jednom, kako je naveo, „demonstrirao laž kao jedini poznati model svog delovanja“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Za nekog ko je u 2020. godinu ušao kao Srbin, 2021. godinu započeo kao dvesta posto Crnogorac, da bi u 2022. godini postao Tuta Bugarin, tehnički premijer Krivokapić će dobiti ekskluzivnu priliku da objasni crnogorskoj javnosti da li je bugarskom premijeru ili srpskoj premijerki poslao dopis u kojem preklinje za pšenicu, brašno, kukuruz, šećer i kuhinjsku so“, naveo je Knežević.

Dodao je da prilaže dopise obraćanja Krivokapića zvaničnom Beogradu iako je sinoć, kako Knežević kaže, „crnogorske građane ubjeđivao da im je Sofija u svakom smislu bliža“.

ANA BRNABIĆ SE OGLASILA POVODOM PROVOKACIJA SRBA: Priština bi trebalo da prestane sa propagandom i fokusira se na budućnost!

Krivokapić je sinoć u intervjuu za RTCG rekao da je zvanična Srbija pokušala je da uceni Crnu Goru da li će joj bezbediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoće li biti deo Open Balkana ili neće. Dodao je da je Podgorica nakon odluke Srbije da zabrani izvoz tražila alternativne načine snabdevanja i da je, kako je rekao, „na dobrom putu“.

„Pokrenuta je inicijativa da se brašno dobavlja iz Bugarske, što je unelo paniku u Srbiji“, rekao je Krivokapić. Dodao je da je razlika između Srbije i Bugarske u ceni transporta žitarica, ali da se traži optimizacija tih troškova i da će, ako to uspe, troškovi transporta biti i manji nego iz Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter