Izvor: telegraf.rs
25.01.2023 u 14:18
0

MONSTRUOZNO! Telo ubijenog brata sakrio u šumi, pa policiji prijavio njegov nestanak!

"Šlibar je rođen 3. decembra 1968. godine, a prijavljeno prebivalište mu je u Kutini u Ulici Matije Gupca. Srednje je telesne građe, visok oko 175 cm, smeđe kratke kose"

Policija je razrešila nestanak Željka Šlibara (51) iz Kutine, a osnovano se sumnja da ga je usmrtio 56-godišnji brat a zatim sakrio telo u obližnjoj šumi.

56-godišnjak je zatim uredno policiji prijavio nestanak brata tvrdeći da se 6. novembra 2020. udaljio s mesta stanovanja i detaljno opisao šta je nosio na sebi.

„Šlibar je rođen 3. decembra 1968. godine, a prijavljeno prebivalište mu je u Kutini u Ulici Matije Gupca. Srednje je telesne građe, visok oko 175 cm, smeđe kratke kose s čeonom ćelavosti, smeđih očiju i teško pokretan. U vreme nestanka na sebi je imao crni donji deo trenerke, tamnu majicu dugih rukava s belim okoratnikom i patike“, objavila je tada policija.

Policija objavila detalje

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj održana je konferencija za medije, na kojoj su načelnik Policijske uprave Luka Pešut, direktor Službe kriminalističke policije Igor Pasanec i direktor Odseka opšteg kriminaliteta Tone Mašunjac predstavili detalje istrage o nestanku muške osobe iz 2020. godine.

„Policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave u saradnji s Upravom kriminalističke policije te u koordinaciji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Sisku dovršili su složeno, opsežno, višegodišnje kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo na štetu tada 51-godišnjeg muškarca.

U sklopu kriminalističkog istraživanja započetog početkom novembra 2020. godine, kada je ova Policijska uprava i dobila prijavu nestanka tada 51-godišnjeg muškarca s kutinskog područja, do januara 2023. godine preduzet je niz istražnih radnji kao i potrebitih veštačenja, kroz koje je nesporno utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da je 56-godišnjak, dana 5/6.  novembra 2020. godine na adresi prebivališta ubio tada 51-godišnjeg muškarca, a radilo se o teško bolesnoj, slabo pokretnoj osobi s posebnim potrebama.

U cilju prikrivanja izvršenja krivičnog dela, osumnjičeni je telo 51-godišnjaka sakrio u blizini mesta stanovanja, gde su početkom marta 2022. godine pronađeni i u sklopu istrage izuzeti delovi tela i odeće za koje je naknadno potvrđeno kako se radi o nestalom.

Osumnjičeni 56-godišnjak je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave“, objavila je policija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter