Izvor: Tanjug
09.03.2023 u 10:27
0

MOSTAR U ŠOKU: U dvorištu škole domar pronašao bombu

U dvorištu Srednje medicinske škole sestara milosrdnica u Mostaru pronađena je neeksplodirana eksplozivna naprava, pa je nastava jutros odložena

“Domar je policijske službenike rano jutros obavestio da je u dvorištu škole uočio bombu. Policija je na mestu događaja gde vrši uviđaj”,  rekao je za sarajevski portal Klix Ljudevit Marić, portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Na terenu je i službenik za kontradiverzioni pregled, koji će utvrditi mogu li ovu eksplozivnu napravu ukloniti bez opasnosti ili će morati da se pristupiti njenom uništenju na licu mesta. Policija od ranih jutarnjih sati ne dozvoljava ulaz u krug škole učenicima i zaposlenima.

BOMBA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU BILA PRAVA! Završena drama u Loznici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter