Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 15:09
0

MUP HRVATSKE PORUČIO: Sledeće nedelje zastoji na granici sa Srbijom, BiH i Crnom Gorom – preusmerenje na alternativne prelaze

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske saopštilo je da će u noći između 7. i 8. februara sprovesti redovno održavanje Nacionalnog informacionog sistema za upravljanje državnom granicom, zbog čega se očekuje duže zadržavanje putnika na graničnim prelazima sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

CRNA GORA DOBIJA AGENCIJU ZA SAJBER BEZBEDNOST: Proteklu godinu obeležili sajber napadi

Imajući u vidu da će zbog toga biti na kratko prekinuta kontrola putnika, hrvatski MUP je preporučio da se te noći koriste alternativni granični prelazi Tovarnik i Bajakovo na granici sa Srbijom.

Takođe se preporučuje korišćenje alternativnih graničnih prelaza Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Maljevac, Ličko Petrovo Selo, Jasenovac, Kamensko, Vinjani Donji i Nova Sela na granici s Bosnom i Hercegovinom i Karasovići na granici s Crnom Gorom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter