Izvor: Tanjug
14.03.2023 u 12:50
0

NACISTIČKI NAPAD U CENTRU ZAGREBA: Uhapšen rasista za nasilje nad strancem – divljao i urlao „ZIG HAJL“!

Rasista koji je uhapšen u Ivanić Gradu zbog vređanja stranca na rasnoj osnovi već je bio u zatvoru i sudilo mu se zbog nasilja, a prilikom privođenja pred policijom je divljao sa digunutom desnicom i urlao „Zig hajl“.

Uprkos tome što je pred policijom praktično počinio novo krivično delo urlajući nacistički pozdrav s podignutom desnicom, Juraju Mesiću (35) nisu stavljene lisice, piše hrvatski portal Indeks.

VLADISLAV DAJKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Pobeda Andrije Mandića je božja pravda!

Navodi se i da na pretresu njegove kuće u kojoj živi s majkom nije bila interventna, već obična policija.

Mesić je uhapšen nakon što je proteklog vikenda objavio video u kome vređa dostavljača Volda, inače, Indijca.

– Je**ni nigeru, odi doma u Indiju! (…) Ovo je naša zemlja, Hrvatska, ovo je Evropa. Za bele ljude, a ne za crnce – rekao je ovaj neonacista na snimku objavljenom na društvenoj mreži Redit.

Incident se dogodio na Evropskom trgu u Zagrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter