Izvor: Srbija Danas
12.08.2022 u 22:44
0

„NIJE GLEDAO U KOGA PUCA“ Šokantno svedočenje krvavog pira na Cetinju: „Pucao je u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom…“

Jedan Cetinjanin sa kojim je stupljeno u kontakt posle masakra u ovom crnogorskom gradu izjavio je: „Pucao je u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, deca, starije žene, nije gledao u koga puca…Ubio je čak i mog druga automehaničara koji je slučajno naišao ulicom“.

Podsetimo, V. B. danas oko 16 časova ubio je 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj istoriji Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom nervnom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani“, priča vidno potreseni čovek i dodaje: „Na Medovini ima možda 200 kuća, a on je bukvalno pucao nasumično na ljude koji su se zadesili ispred domova, po ulici“.

Vlada Crne Gore će proglasiti trodnevnu žalost povodom velike tragedije koja se dogodila u Cetinju!

Kako sagovornik otkriva, V. B. je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

„On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio“, slomio se sagovornik.

Da podsetimo, V.B. je takođe ubijen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter