Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 18:29
0

„OČEKUJEM VELIKU NARODNU POBEDU!“: Andrija Mandić nikad optimističniji – „Večeras se završava priča sa korupcijom i kriminalom“

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandića glasao je danas u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori i poručio da je ovo jedan od najvažnijih dana i da očekuje veliku narodnu pobedu.

(UŽIVO) DRUGI KRUG IZBORA U CRNOJ GORI: Glasali i Đukanović i Milatović ovo su poručili Srbiji; Izlaznost do 17 sati 58,7 odsto birača

Članovi, pristalice i simpatizeri Demokratskog fronta su pozvani da izađu na izbore i daju podršku kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću kako bi se, kazao je Mandić, ispunio onaj najvažniji cilj da Crna Gora krene napred, a napred ne može sa Milom Đukanovićem.

-Očekujem veliku narodnu pobedu koja će otvoriti nova vrata i nove mogućnosti svim onim dobrim ljudima u Crnoj Gori… Očekujem da se večeras završava priča sa korupcijom i organizovanim kriminalom i da se stiču uslovi da se uđe u ozbiljnu borbu protiv te pošasti koja nas je zadesila, kao i da Crna Gora postane demokratsko, sređeno društvo- rekao je Mandić novinarima nakon glasanja.

Ocenjujući današnji dan kao veliku da priliku da građani raskrste sa Crnom Gorom Mila Đukanovića, Mandić ističe da ga raduje što će Demokratski front doprineti da ta pobeda bude ubedljiva.

Kazao je i da je od jutros na terenu oko 2.500 aktivsta DF-a širom Crne Gore da bi nadgledali i sprečili eventualnu izbornu krađu koja je poslednjih dana najavljivana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter