Izvor: Telegraf
10.01.2023 u 14:13
0

OGROMNA TUGA: Telo mladog bubnjara Nebojše Vukovića pronađeno na planini, a pored njega i pištolj!

Telo mladog rokera V.N. (23) pronađeno je juče u poslepodnevnim časovima na planini Ljubić kod Prnjavora.

Nezvanično se saznaje da se radi o Nebojši Vukoviću, bubnjaru benda “Deminutiv” iz Prnjavora koji je bilo pobednik nedavne Banjalučke gitarijade.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka saopštilo je da je pored tela mladića pronađen pištolj.

 

NOVI DETALJI ZLOČINA IZ ZAGREBA: Majka više puta bila u policiji, Goran najavljivao da će je ubiti

– Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Guzina Sanja, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor – saopšteno je iz tužilaštva.

Radi utvđivanja tačnog uzroka i vremena smrti tužilac je naložila da se izvrši obdukcija beživotnog tela, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mere i radnje kao i veštačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter