Izvor: Tanjug
23.03.2023 u 15:15
1

PLENKOVIĆ PORUČUJE: „Hrvatska ne posustaje u vojnoj pomoći Ukrajini“

Hrvatska kontinuirano pruža vojnu pomoć Ukrajini i to će činiti i ubuduće, što je logično s obzirom na to da je i sama doživela agresiju pre tri decenije, izjavio je danas u Briselu hrvatski premijer Andrej Plenković, prenosi agencija Hina.

– Mi kontinuirano pomažemo, vlada je u više navrata donosila odluke o pružanju vojne pomoći Ukrajini i to ćemo činiti i dalje. Logično je da i Hrvatska pokušava da pomogne jer je pre samo tri decenije i sama doživela agresiju na svoju teritoriju, rekao je Plenković uoči početka samita lidera EU na kojem je jedna od glavnih tema podrška Ukrajini.

PLENKOVIĆ PODRŽAVA PRIŠTINU: Ponovio podršku za članstvo u svim međunarodnim organizacijama

Lideri država članica okupili su se danas u Briselu na redovnom prolećnom samitu.

Glavne teme su dalja podrška Ukrajini, posebno u dovoljnim količinama municije, konkurentnost evropske privrede u odnosu na SAD i Kinu, unutrašnje tržište i pitanja energetike i migracija, javila je hrvatska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PLENKOVIĆ PORUČUJE: „Hrvatska ne posustaje u vojnoj pomoći Ukrajini“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter