Izvor: Tanjug
19.03.2023 u 08:27
0

PREDSEDNICA BIRAČKOG ODBORA U PODGORICI OTKRIVA KAKO PROTIČE GLASANJE: „Proverena je glasačka kutija, ubačen je kontrolni list…“

Pravo glasa imaju 542.154 birača, koji se opredeljuju između sedam predsedničkih kandidata.

Predsednica biračkog odbora 20a u Podgorici na glasačkom mestu u OŠ „Savo Pejanović“, Ksenija Beg, rekla je da je to biračko mesto za predsedničke izbore otvoreno na vreme jutros u sedam časova i da će biti zatvoreno u 20 sati.

NA KORAK OD KRUCIJALNIH ODLUKA: U Crnoj Gori jutros otvorena birališta za predsedničke izbore!

Kako je navela, otvaranje ovog biračkog mesta je proteklo bez problema.

„Proverena je glasačka kutija, ubačen je kontrolni list i već je bio prvi glasač. Sve je proteklo bez problema“, kazala je Beg i dodala da se glasanje na tom mestu regularno nastavlja.

Pravo glasa na ovom mestu ima 719 glasača, a birački odbor je sastavljen od pet članova iz različitih stranaka, rekla je ona.

U Crnoj Gori su jutros u sedam sati otvorena biračka mesta za predsedničke izbori, a glasanje će trajati do 20 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter