Izvor: Tanjug
11.05.2022 u 09:41
0

PREKRAJANJE VOLJE NARODA? Andrija Mandić najavio nove proteste u Crnoj Gori: „Manjinska vlada nema legitimitet!“

Predsednik Nove sprske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić ponovo je pozvao sve opozicione snage da zajedno organizuju velike proteste kao sredstvo pritiska na novu vlast.

Mandić je gostujući sinoć na podgoričkoj Adria tv. rekao da je DF uputio javni poziv Demokratama, ali i svim strankama opozicije da zajednički organizuju demonstracije kao sredstvo pritiska na aktuelnu vlast.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lider Nove je stava da je namera DPS-a Mila Ðukanovića da sa koalicijom „Crno na bijelo“ Dritana Abazovića uništi Socijalističku narodnu partiju (SNP).

On je rekao da manjinska vlada funkcioniše kao raštimovani orkestar, da nema legitimitet, zbog čega joj ne predviđa blistavu budućnost.

Politički život u Crnoj Gori se ubrzava, istakao je Mandić i dodao da se oseća sloboda kod ljudi zaposlenih u javnoj upravi i preduzećima nakon pada autokratskog režima 30. avgusta 2020.

Ta činjenica, kaže Mandić, može učiniti ljude zadovoljnim, kao što i poslednja dešavanja mogu da zabrinjavaju i vređaju, jer se može reći da je volja naroda iskazana na parlamentarnim izborima izneverena.

„SRPSKOM NARODU U CRNOJ GORI PRETI TIHO NESTAJANJE“: Otvoreno pismo predsedniku i premijerki

„Opasno je svako koketiranje sa Demokratskom partijom socijalista. Oni su poznati po tome da su sve svoje političke partnere od Narodne stranke, preko Liberalnog saveza i ostalih, odnosno sve one koje su negde uspeli da uhvate u svoju paukovu mrežu, kasnije odbacili i te političke organizacije više nikad nisu mnogo značile na političkoj sceni“, kazao je Mandić, preneo je podgorički portal CdM.

U Crnoj Gori je 28. aprila izabrana nova manjinska vlada, na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem, čime je prekrojena vollja naroda iskazana na izborima u avgustu 2020. godine.

Vlada je izabrana uz podršku DPS-a Mila Ðukanovića.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter