Izvor:
04.12.2016 u 18:14
0

RAZNESEN DŽIP: U snažnoj eksploziji uništen blindirani mercedes!

Crnogorska policija saopštila je da je u snažnoj eksploziji sinoć u Baru potpuno uništen blindirani džip "mercedes G" podgoričkih registarskih oznaka. Eksplozija se dogodila oko 20.30 časova u Starom Baru kada je prema pisanju podgoričkih medija eksplodirao automobil Alana Kožara koji se u policijskoj evidenciji vodi kao član kriminalne grupe.

Automobil se zapalio u toku vožnje, u kolima je bio Kožar koji je uspeo da izađe iz vozila koje je ubrzo zatim eksplodiralo.

Na lice mesta odmah su upućena vatrogasna i vozila hitne pomoći, kao i kompletan sastav barske policije.

"Od požara je na vozilu nastala materijalna šteta na prednjem dijelu vozila. Službenici CB Bar će sa službenicima forenzičkog centra izvršiti uviđaj. Uzrok požara u vozilu će biti utvrđen nakon veštačenja", saopšteno je iz crnogorske policije.

U Baru su počele potrage za bezbednosno interesantnim osobama, koje se obično pozivaju nakon ovakvih slučajeva.

Alan Kožar je ranije odležao zatvorsku kaznu od 6 godina zbog podmetanja eksploziva na gradilištu hotela "Splendid" u Budvi.

On je ranije saslušavan u vezi s nekim ubistvima u Crnoj Gori, a policija je, prema medijskim navodima, u više navrata pretresala njegov stan i saslušavala ga "posle gotovo svakog težeg vatrenog okršaja".

Kožarovo ime posljednji put je izašlo u člancima crne hronike ove nedjelje, kada je u velikoj akciji policije obavljen pretres kuća i drugih objekata u vlasništvu bezbjednosno interesantnih osoba i tom prilikom je oduzeto više pištolja, pušaka i SIM kartica.

Blic
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter