Izvor: Tanjug
01.03.2023 u 10:54
0

REPUBLIKA SRPSKA SLAVI MIR, FEDERACIJA BiH DAN KADA JE UBIJEN SRBIN! Kovačević poručio da današnji dan nije praznik i da je jasno ko šta slavi

Srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević poručio je da današnji dan nije praznik i da je jasno ko šta slavi.

Kovačević je naveo da je Republika Srpska ta koja slavi mir i istakao je da „činjenica da Republika Srpska slavi dan kada je potpisan mir i osnovana BiH prihvatljiva svim njenim narodima, a FBiH dan kada je ubijen Srbin i kada je preglasavanjem srpskog naroda najavljen krvavi rat, govori sama za sebe.

– Prvi mart nije praznik. Neka živi mir i neka je večna Srpska! – napisao je Kovačević na Tviteru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter