Izvor: BSC Happy
14.03.2023 u 09:45
1

SLOVENIJA OBEĆABA BiH: Rat u Ukrajini je vaša ulaznica za EU

Slovenački premijer Robert Golob rekao je zvaničnom Sarajevu da prihvate "istorijski" trenutak izazvan ratom u Ukrajini da započnu reforme i postanu deo EU.

Slovenija je bila najsnažnija pdorška nastojanju Bosne da postane kandidat za pridruživanje EU.

Slovenački premijer tvrdi da je rat u Ukrajini prilika za BiH i da EU od početka rata insisitra na politici proširenja, naročito zemalja Zapadnog Balkana.

URSULA FON DER LAJEN IZJAVILA: „Beograd i Priština bi trebalo da iskorite trenutak i budu konstruktivne u razgovorima“https://happytv.rs/vesti/politika/ursula-fon-der-lajen-beograd-i-pristina-da-iskoriste-trenutak/553694/

On je poručio Sarajevu: – Slovenija ne želi da bude samo prijatelj na tom putu, već i najveći saveznik i zato ćemo vam ponuditi svu moguć pomoć, od tehničke do administrativne i finasnijske podrške – rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SLOVENIJA OBEĆABA BiH: Rat u Ukrajini je vaša ulaznica za EU”

  1. Niko od gradjana Republike Srpske ne zeli da udje u ovakvu EU kakva je sad. Zivjeli smo do sad bez njih.,zivjecemo i dalje. Svi lideri EU rade protiv svojih zemalja a u korist SAD. Mi smo do sad tesko zivjeli i bez njih.,a kad bi se njima pridruzili u ovom momentu tek onda nas nigdje ne bi bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter