Izvor: Tanjug
31.01.2023 u 14:37
0

„ŠMIT JE LAŽAN I MOŽE SAMO DA KLEVEĆE!“ Dodik jasno stavio do znanja šta misli o visokom predstavniku u BiH

Dodik je naglasio da je Šmit loš za Republiku Srpsku.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da razume interes javnosti za onim što govori Kristijan Šmit, ali on je nelegalan, lažan i nema nikakvih ingerencija.

Dodik je naglasio da je Šmit loš za Republiku Srpsku.

– Koliko ja vidim, on ni ne poznaje situaciju, jedino što može jeste da ode i kleveće po Republici Srpskoj u Nemačkoj i da Berlin zadrži tamo neke projekte, što i čini. Ali, video sam da nešto priča o MMF-u. BiH nema aranžman sa MMF-om – rekao je Dodik, koji je u Bjeljini danas razgovarao sa poljoprivrednicima.

„BRANIĆEMO SVOJ INTERES“: Dodik naglašava da je Republika Srpska stabilna, snažna i sposobna zemlja

Poručio je da već postoji priča o nekoj formi proglašenja osobe koja Srpskoj ne treba.

– Srpska bi mogla da odbije njegovo prisustvo i zabrani svim zvaničnicima u Srpskoj da sa njim komunicira – rekao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter