Izvor: Happy BSC
29.04.2022 u 07:16
0

TO JE LAŽ! DODIK POBESNEO I ODBRUSIO AMERICI! Karen Donfrid je dobila jak šamar iz Banjaluke koji nikako nije očekivala (FOTO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije tačna tvrdnja pomoćnika državnog sekretara SAD u Kancelariji za Evropu i Evroaziju Karen Donfrid da rukovodstvo Repubike Srpske želi da sruši BiH, naglasivši da se ono zalaže za poštovanje Ustava BiH.

„Tvrditi da rukovodstvo Republike Srpske želi da sruši BiH jednako nije tačno kao što je istina da sam i na sastanku sa Donfrid, a i kasnije u javnosti govorio da Republika Srpska poštuje teritorijalni integritet i međunarodni suverenitet BiH, ali i Ustav BiH prema kojem je BiH sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Republika Srpska ima pravo da dobije sva svoja ovlaštenja koja joj pripadaju Ustavom i sve ono što je učinjeno u međuvremenu mimo Ustava mora da bude stvar diskusija među nama, o čemu se i Donfridova složila“, rekao je Dodik, prenose banjalučki mediji.

DUGUJEMO SEĆANJE I NEZABORAV ŽRTVAMA JASENOVCA: Dodik poručio da je to naša sveta dužnost

Srpski član Predsedništva BiH je u video objavi na Tviteru rekao da mu je žao što je došlo do različite interpretacije sastanka kojem je prisustvovao zajedno sa Karen Donfrid.On je naveo da je jasno rečeno da Republika Srpska nema nijedan plan, niti jedan dokument koji bi potvrdio njene tvrdnje, za koje kaže da ih je očigledno pokupila u političkom Sarajevu i dobila od svojih saradnika, a koji već godinama rade u BiH protiv interesa Republike Srpske.

„Razgovor koji smo vodili nije mogao da bude osnov za zaključivanje koje je ona kasnije iznela u javnosti i mislim da su puni spekulacija, da nisu tačni. Zabrinjavajuće je da je neko sa tako visokog političkog nivoa spreman da interpretira sastanak na način kako se on nije desio i da moram da reagujem sa tvrdnjom da to nije istina“, istakao je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter