Izvor: Tanjug
01.04.2023 u 17:42
0

TRAGEDIJA NA EKSKURZIJI: Hrvatski maturant stradao u Pragu

Maturant srednje škole iz Poreča, star 17 godina, stradao je tokom maturske ekskurzije u Pragu, izjavio je danas direktor srednje škole „Mate Balote“ iz Poreča Krešimir Bronić.

Bronić je rekao da ne može da detaljnije govori o ovom slučaju jer se još čeka izveštaj lokalne policije.

„BRATSKA NACIJA HRVATSKA…“: Kijev zahvalan Hrvatskoj na 14 helikoptera!

On je dodao da je obavljen policijski uviđaj, ali da će se znati šta se tačno dogodilo tek nakon primanja službenog izveštaja.

-Kao direktor škole osećam se užasno loše. Nisam bio prisutan, odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublje saučešće roditeljima i celoj porodici u ime cele škole i u svoje lično ime. Jako sam pod stresom, svi smo u velikom šoku -rekao je Bronić.

Kako dodaje Hina, pozivajući se na informacije iz škole, do tragičnog događaja došlo je u noći između petka i subote.

Na matursko putovanje otputovalo je 87 učenika, maturanata iz tri razreda, zajedno sa četiri profesora.

Oni su na put krenuli u četvrtak, a trebalo je da ostanu do nedelje, ali su danas krenuli nazad za Poreč.

Iz istarske policije navode da su upoznati s ovim događajem putem medija, ali da nemaju nikakve detalje jer se nesreća nije dogodila na području Istre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter