Izvor: Tanjug
25.05.2023 u 18:15
0

UHAPŠEN OTAC U BUDVI: Tukao decu prutom

Budvanska policija uhapsila je T.B. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici na štetu dvoje svoje dece, uzrasta od dve i četiri godine

Policija je postupila po anonimnoj prijavi građana i, zajedno sa službenicima Centra za socijalni rad, izašla na mesto događaja i zatekla suprugu prijavljenog i njegovu decu, koja su po telu imala vidne modrice.

Navodi se da je o događaju obavešteno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, koje je naložilo da se T.B. uhapsi zbog ovog krivičnog dela. Policija je napomenula da sumnja kako je taj muškarac upotrebom pruta svojoj deci zadao više udaraca po telu usled kojih su nastupile povrede, kostatovane u medicinskoj dokumentaciji.

LUDILO SE NASTAVLJA: Mahao PIŠTOLJEM u lokalu pa uhapšen

Decu su preuzeli i zbrinuli službenici Centra za socijalni rad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter