Izvor: Kurir.rs
27.05.2023 u 13:57
0

DODIK S PONOSOM ISTIČE: „Uspešni sastanci u Rusiji, Republika Srpska neće ostati sama“

Dodik je poručio da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao više od sat vremena.

Sastanci u Rusiji su bili uspešni i Republika Srpska je pokazala svoj značaj, izjavio je danas predsednik Srpske Milorad Dodik na konferenciji za novinare.

ŠTA MISLITE? Koliko će Republiku Srpsku koštati DODIKOVA turneja po Moskvi i ćaskanje s Putinom?

„Razgovarali smo o različitim temama. Bio sam u prilici da Putina upoznam sa dekadentnim ponašanjem Zapada u vezi čoveka koji nije legalno izabran za visokog predstavnika“, rekao je Dodik.

On je poručio da je sa Putinom razgovarao i o tome kako će se Rusija ponašati u pogledu mogućnosti da taj neizabrani visoki predstavnik nametne određena rešenja Srpskoj, pa i oko imovine.

„Rekao sam da je to za nas zid. Postoje dva puta – jedan je da nestanemo i prestanemo postojati, a drugi je da sačuvamo našu samostalnost. Moram da kažem da je odgovor koji sam dobio zaista ohrabrujući. Putin razume situaciju i Srpska neće ostati sama“, naglasio je Dodik.

Rusija je garant Dejtonskog sporazuma i ona je uvek čula naš glas i jasno govorila o zloupotrebama koje čine visoki predstavnici u kontinuitetu, naglasio je Dodik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter