Izvor: telegraf.rs
27.05.2023 u 12:16
0

UŽAS U KOMŠILUKU: Prevrnuo se traktor, povređeno 16 maturanata

Vozač prešao na suprotnu stranu puta i sleteo s kolovoza

Hrvatska policija se oglasila povodom jučerašnje nesreće u Istri gde su se maturanti prevrnuli u traktoru sa prikolicom.

Vozilom je upravljao maloletnik.

„U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 10.35 sati u Prtlogu, povređeno je 16 osoba. Policijski službenici obavili su uviđaj na mestu nesreće te su utvrdili da se nesreća dogodila kada je maloletnik, pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao traktorom, pulske registracijske oznake, na koji je bila pridodana prikolica, takođe pulske registracijske oznake.

https://happytv.rs/vesti/region/milatovic-o-poseti-srbiji/578038/

Dolaskom do oštrog zavoja i nizbrdice, vozač je iz zasad neutvrđenog razloga traktorom prešao na suprotnu stranu puta, a potom je izašao izvan kolovoza i nastavio kretanje prema napred, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sleteo niz padinu.

„Pritom se prikolica odvojila od traktora i prevrnula, a 15 putnika ispalo je iz prikolice i zadobilo povrede“, saopštili su iz policije.

Povređen je i mladić koji je upravljao vozilom. Dve su osobe prevezene u riječku bolnicu, a 14 u pulsku. Osmoro maturanata je još uvek u bolnici, od kojih je troje učenika teže povređeno, izveštava HRT.

Učenik koji je imao povredu grudnog koša je operisan i stabilno je, dok će drugi s prelomom članka i ruke biti operisan tokom dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter