Izvor:
10.01.2018 u 02:32
0

UŽAS U ZAGREBU: Dečaka je udarila struja dok je pokušavao da uslika selfi na teretnom vagonu!

Jedna dečak je poginuo od strujnog udara na krovu teretnog vagona u ponedeljak uveče na Zapadnoj stanici u Zagrebu, saopštila je zagrebačka policijska uprava.

Dečaka je udarila struja dok je pokušavao da uslika selfi na teretnom vagonu.

Nesreća se dogodila u 18.40 sati na petom koloseku Zapadne železničke stanice, u Magazinskoj ulici, navodi policija. Sve okolnosti teške nesreće biće poznate nakon istrage koja je u toku.

Dečak je izgoreo posle strujnog udara, javljaju mediji. Vatrogasci su prvo dobili dojavu o požaru šupe u Magazinskoj ulici, ali kad su stigli zatekli su dečaka u plamenu na teretnom vagonu.

Odmah je pozvana hitna pomoć, ali dečak nije davao znakove života. Navodno žrtva ima oko 14 godina, a na stanici je bio u društvu prijatelja.

Inače, majka stradalog je medicinska sestra u Klinici za dečje bolesti, a kobne večeri bila je na dežurstvu kada su joj saopštili jezivu vest.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter