Izvor: Tanjug
20.03.2023 u 17:07
0

ZAPLENJENO SKORO 100 KILOGRAMA SKANKA: Ulcinjska policija u akciji!

Granična policija u Ulcinju oduzela je oko 97 kilograma skanka, a Odeljenje bezbednosti uhapsilo je jednu osobu, dok se za jednom traga.

Uprava policije saopštila je da je policija u mestu Darza zaustavila vozilo marke „škoda“ albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K. P. (29) iz Albanije.

Nakon zaustavljanja vozač je naglo stavio u pogon vozilo i tom prilikom okrznuo vozilom jednog pripadnika granične policije u predelu noge.

VELIKA AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE, UHAPŠEN SRBIN: U kućama uzgajali marihuanu, nađen im i novac, na ovaj način su dolijali!

Nakon toga je, kažu, usledila potera za vozilom, koje je pronađeno ostavljeno i otključano u mestu Kruče.

– Policija je u mestu Klezna zaustavila vozilo marke pašat albanskih registarskih oznaka kojom je upravljao A. H. (30) iz Albanije, a koji se dovodi u vezu sa K. P. i izvršenjem predmetnog krivičnog dela –  ističe se u saopštenju.

Zaplenjenu drogu, dodaje se, pronašao je pas granične policije koja je bila odbačena, a koju će veštačiti Forenzički centar.

Ističe se da su pronađena 163 pakovanja sa biljnom materijom tamnozelene boje za koju se sumnja da je skank, ukupne težine oko 96,8 kilograma.

– Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici A. H. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za K. P. intenzivno traga –  zaključuje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter