Izvor: Happy BSC
28.04.2022 u 10:57
0

ŽELJKO KOMŠIĆ SRAMNO NAPAO SRBIJU! Optužio je Beograd da je počinio GNUSAN zločin, njegove reči su veoma OTROVNE

Član Predsedništva BiH Željko Komšić ocenio je da podizanje, kako je naveo, montirane optužnice Tužilaštva BiH protiv deset osoba osumnjičenih za ratni zločin u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu početkom maja 1992. godine ima cilj da „izmeni karakter oružanog sukoba u BiH“.

Po nalogu režima u Beogradu, a putem korumpiranog i politički pristrasnog pravosuđa, nastoji se sa poništavanjem činjenica srbijanske agresije, pri čemu će se napadači na Republiku Bosnu i Hercegovinu prikazati kao žrtve, a branioci BiH i Sarajeva kao zločinci, što ipak ne čudi, jer se radi o celovitom pokušaju revizije koji se odvija kroz mnoge društvene aspekte, pa stoga nije čudo ni što se odvija kroz otuđene delove Tužilaštva BiH“, naveo je Komšić, prenosi Klix.ba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komšić tvrdi da je „ponovno pokretanje procesa u slučaju Dobrovoljačka pokušaj da se putem montiranih optužnica, u potpunosti izmeni karakter oružanog sukoba u BiH„.

RAZGOVOR SA AMERIKANCIMA Dodik ponudio rešenje za krizu u BiH!

On je još rekao da je pokrenuti postupak „potpuna lakrdija i sramota“.

Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv deset osoba zbog sumnje na ratni zločin u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu početkom maja 1992. godine.

Uz optužnicu predloženo je saslušanje 277 svedoka, kao i više veštaka, a priloženo je više od 500 materijalnih dokaza kojima se potkrepljuju navodi optužnice.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva BiH, optuženi se terete da su u okviru svojih funkcija i ovlašćenja u vojnim, policijskim i civilnim strukturama, zajedno sa svojim podređenima, planirali, podstrekavali i izvršili napad na nebranjenu mešovitu kolonu vojnika i civila zaposlenih u bivšoj JNA, prenosi Klix.ba.

Tužilac Posebnog ođeljenja za ratne zločine podigao je optužnicu protiv Ejupa Ganića, Zaima Backovića, Hamida Bahta, Hasana Efendića, Fikreta Muslimovića, Jusufa Pušine, Bakira Alispahića, Enesa Bezdroba, Ismeta Dahića i Mahira Žiška, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter