Izvor: AP
08.01.2020 u 10:24
0

STRAHOVITO UPOZORENJE MOSKVE Svet drhti zbog ove poruke Rusa!

Ruski poslanik Vladimir Džbarov upozorio je danas da bi konflikt između SAD i Irana mogao da dovede do nuklearnog rata, a nakon iranskog napada na vojne baze sa američkim vojnicima u Iraku.

– Recipročni napadi SAD i Irana mogu dovesti do sveopšteg rata u regionu. Ako Vašington smatra da može da postigne svoje ciljeve, onda postoji opasnost od nuklearnog rata – rekao je poslanik donjeg doma ruskog parlamenta, prenosi AP.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

On je rekao da bi u sprečavanje dalje eskalacije sukoba na Bliskom istoku trebalo da se uključi Savet bezbednosti UN.

Iran je ispalio više od 12 balističkih projektila na dve vojne baze u Iraku u kojima se nalaze američki vojnici, a Iranska Revolucionarna garda, koja je preuzela odgovornost za napad, navela je da su napadi na baze „osveta za ubistvo komandanta jedinice Kuds Kasima Sulejmanija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter