Izvor: Tanjug
08.01.2020 u 14:36
0

OSVETA AMERICI SA KOSOVA Albanka pretila zbog smrti iranskog generala

Kosovska policija pretresla je kuću Ikbale Beriša-Hudit, koja je uhapšena zbog pretnje odmazdom, nakon što su SAD ubile iranskog generala Kasima Sulejmanija.

Pretres njene kuće izvršen je sinoć, a prema saopštenju policije, pronađena je neka elektronska oprema kao i drugi relevantni dokazi. Osumnjičena Beriša-Hudit je uhapšena po nalogu tužilaštva, nakon čega joj je određen pritvor, prenela je prištinska Gazeta Expres.

Beriša-Hudit je nakon ubistva iranskog generala Sulejmanija poručila da on nikada neće umreti.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

– Ljudi poput vas ne umiru, ali mrtvi koji hodaju zemljom i nose krvnu osvetu su mrtvi, oni samo dišu kako bi se stideli sebe i svoje zločinačke nacije – napisala je Beriša-Hudit na društvenim mrežama.

Navela je i da je odmazda za ubistvo obaveza.

– Bog daje strpljenje, jer ubijanje gospodara kuće znači i da su pobijeni svi članovi porodice, a osveta je obavezna i za nju nikada nije kasno – navela je Beriša-Hudit.

O odluci prištinskih vlasti da uhapse Berišu – Hudit izestili su i svetski mediji navodeći da je ona uhapšena pod optužbom da postiče terorističke napade na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter