7°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: kurir

ŠKALJARCA SAMO ŠTO VOJSKA NE ČUVA: Nemci besni zbog filmske scene u bolnici u Hanoveru

Već danima nemački mediji bruje o slučaju škaljarca Igora Krstovića koji se već nedelju dana dana leči na klinici Medicinskog fakulteta u Hanoveru.

Kao što se može videti na fotografijama, duge cevi paradiraju bolnicom i obezbeđuju Crnogorca jer se smatra da bi život mogao da mu bude u opasnosti.

Zgradu klinike obezbeđuje veliki kontingent lokalne policije zbog čega se tamošnja javnost sa pravom pita - ko će to da plati?

AUSTRALIJAN OPEN SE OBRUKAO ZBOG ĐOKOVIĆA: STIDITE SE

Ili neka sam plati to obezbeđenje ili neka klinika snosi troškove svog privatnog pacijenta, poručuje nemačko Udruženje poreskih obveznika.

Da podsetimo, Krstović je 28. januara izrešetan hicima iz automatske puške u naselju Balijače dok je džipom “mercedes” prilazio porodičnoj kući. On je na tom putu morao da uspori automobil zbog pružnog prelaza - što su iskoristili napadači i iz vozila ispalili 27 metaka.

RANO JUTROS UHAPŠEN SRPSKI DRŽAVLJANIN: Pao na granici

Krstović je zadobio više prostrelnih rana u abdomenu, grudima i natkolenici. Posle operacije u Kliničkom centru u Podgorici on je prebačen na dalje lečenje u Nemačku. Od aerodroma je, kako navode, do bolnice bio transportovan pod jakim merama obezbeđenja, a troškove lečenja od više hiljada evra snosi sam pošto u Nemačkoj nema zdravstveno osiguranje.

Kako navodi nemački mopo.de on ima važeću vizu na 90 dana.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti