Izvor: Tanjug
22.05.2020 u 12:00
0

Italija: Nedostaje 20 000 umrlih od korone!

Statističari: Nedostaje 20 000 umrlih u od posledica korone

Italijanski državni Zavod za Statistiku INPS tvrdi da „nedostaje 20 000 umrlih u od posledica koronavirusa“ i objašnjavaju da je razlog za to što su parametri koje su korišteni o uzrocima smrti nepouzdani, pišu italijanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE SLAVI 33. ROĐENDAN! „Imao je deset godina, odradili smo jedan trening i bio sam šokiran!“ (VIDEO, GALERIJA)

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! NAJBOLJI SRPSKI TRAVAR SA TARE: Ovo je vekovni recept za polipe! (VIDEO)

Periodični izveštaji o preminulima pravljeni su na osnovu podataka koje je dnevno saopštavala civilna zaštita, a ovaj zavod saopštava da će se precizni broj žrtava koronavirusa i preminiulih od drugih bolesti u vreme pandemije moći znati tek kada se zaraza sasvim iskoreni, to jest kada se pronađe vakcina.

Inače u devet italijanskih pokrajina u zadnja 24 sata nije bilo ni jednog preminulog od posledica zaraze Covid19, opada i broj zaraženih, ali u severnoj pokrajinai Lombardija, koja je bila epicentar zaraze, broj osoba inficiranih koornavirusom jos uvek visok – 8710.

OVO MORATE ZNATI

Od danas ulazak u Srbiju bez testiranja

PENZIJU NEĆE DOBITI SVI Ako imate MANJE OD 15 GODINA radnog staža, morate znati ovo

Počinje testiranje na lični zahtev građana na koronu

Najviše zabrinjava ukupan broj umrlih – 156 u zadnja 24 sata, što je jos uvek visoka brojka, utoliko više za brigu jer je Italija gotovo sasvim “prešla” na normalan način života gotovo bez ograničenja.

Severna pokrajina Veneto objavila je da nema nijednog zaraženog, a taj rezultat je postignut pre nego su su virusolozi prognozirali, a jedan od njih profesor Andrea Krizanti kaže da je takav rezultat posledica zajedničkog rada Medicinskog centra i Univerziteta u Padovi, grada koji je centar regije.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter