Izvor: in4s.net
23.05.2020 u 11:56
0

FRANCUSKI BIZNISMEN DAO PREDLOG: Prodajmo „Mona Lizu“ da pokrijemo gubitke izazvane KORONOM!

U najmanju ruku neobična razmišljanja ovog rukovodioca iz domena tehnološkog biznisa verovatno će izazvati mnoge komentare

PROČITAJTE JOŠ I OVO

JOŠ JEDNA SKANDALOZNA MERA U CRNOJ GORI! Bogati ne moraju u karantin! Za sve ostale obavezan!

EKSKLUZIVNO! NAJBOLJI SRPSKI TRAVAR SA TARE: Ovo je vekovni recept za polipe! (VIDEO)

PRVI PUT NAKON TRI DECENIJE! Amerika izvodi NUKLEARNU PROBU!

RASISTIČKI ISPAD ALBANSKOG LOBISTE: Ako glasate za Trampa onda niste crnac!

RUSIJA: Primenjivaćemo sporazum o OTVORENOM NEBU

DR KON O DRUGOM TALASU KORONE: Moramo da čuvamo zdravstveni sistem!

ALBANIJA ŠALJE VOJSKU NA KOSOVO

Ideja Stefana Distingina, direktora kompanije „Fabernovel”, da bi država Francuska trebalo da proda „Mona Lizu”, čuvenu sliku Leonarda da Vinčija i najvredniji Luvrov eksponat, za 50 milijardi evra kako bi pokrila gubitke izazvane krizom tokom pandemije virusa korona uzburkala je svetske medije.

Predlog o „prodaji porodičnog zlata” on je izneo u jednom intervjuu, otišavši i korak dalje – izlažući i ideju po kojoj bi države mogle da razmenjuju ovu sliku kao novu formu kripto valute.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

– Kao preduzetnik i poreski obveznik svestan sam da će nas milionski gubici tek koštati. Očigledna reakcija bila bi prodaja vredne imovine po najvećoj mogućoj ceni. Sliku je lako transportovati i predati. A mi imamo mnogo slika… U 2020. moramo da pronađemo novac. Cena mora da bude nenormalna da bi cela operacija imala smisla. Rečeno mi je da je moja procena o 50 milijardi evra za ’Mona Lizu’ preterana ali mi niko nije dao prave kontraargumente – rekao je Distingin, a prenosi „Indipendent”.

U najmanju ruku neobična razmišljanja ovog rukovodioca iz domena tehnološkog biznisa verovatno će izazvati mnoge komentare.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter