Izvor: TANJUG
04.06.2020 u 17:13
0

KORONA UZIMA MAHA: U Iranu rekordan broj obolelih

U Iranu su potvrđena još 3.574 slučaja korona virusa, što je najveći broj na dnevnom nivou od početka epidemije u toj zemlji u februaru.

Prethodni maksimum broja novovobolelih 3.186 zabeležen je 30. marta, a ovo je četvrti dan da Iran ima više od 3.000 novozaraženih, navodi Gardijan.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Do povećanja broja slučajeva dolazi nakon što je Iran ublažio ograničenja čiji je cilj bio suzbijanje širenja virusa, a predstavnik ministarstva zdravlja izjavio je da bi porast broja slučajeva infekcije mogao biti i posledica masovnijeg testiranja.

On je naveo da je Iran do sada testirao više od milion građana.

Prema podacima sa sajta Worldometer u Iranu je zaraženo 164.270 ljudi, a umrla je 8.071 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter