Izvor: daily mail
06.06.2020 u 20:57
0

NEREDI I U LONDONU: Masovne demonstracije, policajac oboren sa konja!

Na protestima zbog ubistva Džoddža Flojda u Londonu izbili su neredi u kojima je nastradao jedan policajac

Uprkos tome što je veći deo protesta tokom dana bio miran, pojavile su se slike kako se koriste baklje, a policajci na konjima su se probijali kroz gomilu, pa je jedan od njih pao na zemlju

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Policija je bila prisiljena da čuva Dauning Strit večeras nakon što su crvene baklje bačene na sigurnosne kapije koje su čuvale rezidenciju premijera od strane gomile koja je ranije uzvikivala „Boris Džonson je rasista“.

Predmeti su i dalje bacani ka Dauning Stritu i na policijski kordon napolju.

Deset minuta su rakete, uključujući vatromet, bacane su na policiju koja je formirala liniju preko puta. Policija je u kacigama i štitnicima zamenila uniformisane  policajce koji su ranije čuvali stražu ispred Dauning Strita.

Gomile demonstranata skupile su se u centralnom Londonu uprkos molbama ministara da ostanu u zatvorenom prostoru usled pretnje koronavirusom.

Priti Patel juče je rekao da se ljudi ne bi trebali okupljati u grupama većim od šest, jer Covid-19 ‘ostaje stvarna pretnja’.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter