Izvor: Alo.rs
16.07.2020 u 13:09
0

SVET JE PREVAREN: Najnovije informacije o sastanku Putina i Trampa

Britanski Tajms objavio je u sredu da bi Tramp voleo da održi sastanak sa Putinom pre predsedničkih izbora u novembru, ali nisu precizirali izvor te informacije

Ruski predsednik Vladimir Putin za sada ne planira put u Njujork na sednicu generalne skupštine UN i sastanak sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je za medijske napise da je takav sastanak moguć rekao da su to „medijske spekulacije“, prenose mediji.

– Nema planova za tako nešto – rekao je Peskov.

PROČITAJTE JOŠ…

Posle tvrdnje Dr Ristića da korona UNIŠTAVA ORGANE DO NEPREPOZNATLJIVIOSTI, OGLASIO se Institut za PATOLOGIJU! pre 1 sat

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Britanski Tajms objavio je u sredu da bi Tramp voleo da održi sastanak sa Putinom pre predsedničkih izbora u novembru, ali nisu precizirali izvor te informacije.

Navedeno je da bi mogući datum za taj sastanak mogao da bude 15. septembar kada će se u Njujorku održati Generalna skupština Ujedinjenih nacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter