34°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

Svi pripadnici Vojske Srbije angažovani u multinacionalnoj operaciji Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu su dobro i nema povređenih.

To je saopštilo danas Ministarstvo odbrane povodom oružanog incidenta i razmene vatre na spornom graničnom području između Libana, Sirije i Izraela.

Povodom jučerašnjeg oružanog incidenta i razmene vatre na tom području, ministar odbrane Aleksandar Vulin je telefonom razgovarao sa starijim nacionalnim predstavnikom kontingenta Vojske Srbije u multinacionalnoj operaciji Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu, potpukovnikom Aleksandrom Stanojevićem.

OVO MORATE ZNATI

BANKE SPREMILE PLAN ZA DUŽNIKE! Izračunajte kolika će vam biti RATA KREDITA!

RAŽNATOVIĆ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS: Pokreće svoj posao u TITELU, majka PONOSNA?!

VIŠE NEMA BEŽANJA, KAZNE SU PAPRENE! Od danas "oko sokolovo" nadzire ulice Beograda!

Tom prilikom, potpukovnik Stanojević je upoznao ministra odbrane da su svi pripadnici Vojske Srbije angažovani u Libanu dobro i da nema povređenih, da obavljaju svoje redovne zadatke i da jučerašnji događaj na području naselja Šeba farme nije imao uticaja na njihove svakodnevne aktivnosti i rad.

Srpski mirovnjaci, navodi Ministarstvo, ostaju spremni da se nesebično angažuju na očuvanju i izgradnji mira u operaciji UNIFIL i kao takve su ih prepoznali Ujedinjene nacije i partnerske države.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar