Izvor: Tanjug
29.07.2020 u 08:32
0

NE ODUSTAJE: Tramp OPET brani UPOTREBU NEDOZVOLJENIH LEKOVA protiv korone!

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je stao u odbranu upotrebe hidroksihlorokina za borbu protiv korona virusa, čime se usprotivio mišljenju zvaničnika kriznog štaba SAD za borbu protiv pandemije.

Tramp tvrdi da je lek protiv malarije odbijen kao moguće sredstvo protiv kovida-19 samo zbog toga što je on to predložio, prenosi BBC.

Ova poruka američkog predsednika usledila je nakon što je Tviter suspendovao nalog njegovog sina Donalda Trampa mlađeg, zbog objavljivanja zbunjujućih i potencijalno štetnih informacija o korona virusu.

SVE O SPORTU

BARSA GA VIŠE NE ŽELI: Arturo se opija dok njegov SKANDAL trese Španiju

ZVEZDA-FMP JE PRIJATELJSKA UTAKMICA: Mijailović se dotakao igranja PANTERA u ABA ligi

OPASNO ZA STOJKOVIĆA: Početak priprema ODLOŽEN

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: David Silva postaje stanovnik Rima

NAJVEĆI SPORTISTA U ISTORIJI ŠPANIJE: Od Rafe je Toni napravio GLADIJATORA i NAJPOŠTOVANIJEG igrača na svetu!

U saopštenju kompanije je navedeno da je nalog Trampa mlađeg suspendovan na 12 sati zbog kršenja politike Tvitera u vezi sa dezinformisanjem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Tramp i njegov sin su u ponedeljak na Tviteru podelili video snimak u kojem se sugeriše upotreba hidroksihlorokina u lečenju COVID-19. Tviter je uklonio sadržaj, ali je jedan od snimaka pre toga videlo 17 miliona ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter