18°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: CNN

STRAVIČNO! Pripadnik klana PRIZNAO i OPISAO zločine: Bacali smo LEŠEVE TAKSISTA u kanale!

Uhvaćen dok je bežao u drugu državu.

OVO MORATE ZNATI...

DEMANTI IZ UPRAVE ZA SPREČAVANJE PRANJA NOVCA: Sprovode se redovne aktivnosti kao 2019. i 2018. godine

JEZIVO! SVAKI DRUGI PACIJENT NA RESPIRATORU UMRE: Nemačka studija iznela zabrinjavajuće podatke!

OD KORONA PRI ZEMLJE DO PAKLA PANDEMIJE ZA PAR MESECI: Ova zemlja je ubrzano vratila restrikcije koje je davno ukinula!

LAJČAK POSLE SASTANKA U BRISELU: Važan korak u dijalogu Beograda i Prištine, nastavak krajem avgusta!

Indijski serijski ubica koji je priznao svoju umešanost u ubistvo više od 50 taksista čija su tela bačena u kanal zaražen krokodilima policija je uhvatila nakon što je on pobegao u drugu državu, dok je bio na uslovnoj kazni.

Između 2002. i 2004. Devender Šarma je osuđen za ubistvo sedam taksista i osuđen na doživotni zatvor u Džajpuru, gradu u severnoj državi Rajasthan.

Nakon što je u zatvoru proveo 16 godina, 62-godišnjak je dobio kratku uslovnu slobodu u januaru. Ali kada je bilo njegovih 20 dana napolju, Šarma se nije vratio u zatvor, navodi indijska policija.

U sredu, šest meseci nakon što je nestao , indijska policija uhapsila je Šarmu u glavnom gradu države Delhiju, gde je živeo sa udovicom.

Na pitanje, Šarma je priznao da je prekršio uslovne uslove i da se ne planira vratiti u zatvor, navodi se u sredu u Delhiju.

Prema delhijskoj policiji, Šarma je takođe detaljno govorio o svojoj zločinačkoj prošlosti.

Šarma je diplomirao iz tradicionalne indijske medicine i vodio je kliniku u bolnici u Rajasthanu 11 godina, počev od 1984. godine, tvrdi policija.

Nakon što je u prevari izgubio novac, uključio se u šemu prodaje lažnih kanistera sa benzinom. Zatim je učestvovao u šemi koja se odnosi na ilegalnu transplantaciju bubrega, a uhapšen je 2004. godine zbog tog slučaja. Prema policiji, priznao je da je umešan u više od 125 takvih transplantacija, pri čemu je svaka zaradila između 6.680 i 9.350 dolara.

Šarma je policiji rekao da je sa drugima radio na drugoj šemi u severnoj državi Uttar Pradesh. Unajmili su taksije, a zatim ubili vozače na skrovitim mestima, pre nego što su tela bacili krokodilima, što znači da nije bilo šanse da se ostaci mogu dohvatiti.

PROČITAJTE JOŠ...

BRAVO, SRBIJO! Mala Sofija ide na lečenje u Los Anđeles, skupljen novac za najskuplji lek na svetu!

SJAJNA VEST! Grupacija RIO TINTO ulaže još 200 miliona dolara za dalji razvoj litijum-bor projekta "Jadar"!

RASPORED ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU: 11-14, 14-17, 17-20!

Nakon što su leševi rešeni, Šarma je prodao taksije, ili u celini ili u delovima, i zarađivao oko 270 dolara za svaki automobil.

Šarma je na kraju priznao da je glavni pokretač ubistva više od 50 taksista. Međutim, prema policiji on je osuđen samo za šačicu tih ubistava.

Prema izveštajima lokalnih medija koji potiču iz 2008. godine, Šarmu je u početku uhvatila policija, dok je činio ubistvo vozača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar