Izvor: Tanjug
03.08.2020 u 08:59
0

KORONA KOSI SVE REDOM, OBORENI REKORDI: Situacija u Brazilu i Amerci ALARMANTNA!

U Južnoj Americi epidemiološka situacija je loša – u Argentini broj zaraženih dostigao je brojku od 200.000, u Kolumbiji je evidentiran rekordan dnevni broj inficiranih, a ceo kontinent postao je najteže pogođen na svetu sa oko pet miliona potvrđenih slučajeva kovida-19.

OVO MORATE ZNATI

SRBIJA DOBIJA NOVI PARLAMENT: Danas poslanici polažu zakletvu

NOVE MERE U ŠKOLAMA: Moguća ONLAJN nastava, a uvodi se i opcija SUSPENZIJE ĐAKA!

AMERIČKA DOKUMENTA OTKRIVAJU: Detalji razgovora Klintona i Olbrajtove o Srbima

Rojters izveštava da je u nedelju u Južnoj Americi evidentiran 200.000-ti smrtni slučaj, širenje virusa je u novom naletu, a vlade pokušavaju da ublaže restriktivne mere kako bi podstakle početak ekonomskog oporavka.

U Južnoj Americi, u kojoj živi oko osam odsto svetske populacije, ima 30 odsto ukupnog svetskog broja slučajeva kovida-19.

Prošle nedelje je u Kolumbiji evidentiran 300.000-ti slučaj kovida-19 uz 10.000 smrtnih slučajeva, a sve zajedno pet latinoameričkih zemalja je među 10 najpogođenijih na svetu.

PROČITAJTE OVO

POZNAT PO SKANDALIMA, SADA POKAZAO SVOJU NEŽNU STRANU: Ovako Šijan svoju dragu obasipa pažnjom(FOTO)

SPEKTAKULARAN ULAZAK MLADE MANEKENKE U VILU: Merlin im POMRSIO KONCE, oni vide KONKURENCIJU! (VIDEO)

PANIKA U PRIŠTINI! Avdulah Hoti pozitivan na Covid-19!

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS I CELU NAREDNU NEDELJU!

Najteža situacija je u Brazilu, koji je sa 2,73 miliona potvrđenih slučajeva i 94.000 preminulih od korona virusa druga najpogođenija zemlja na svetu.

Veoma ozbiljno je i u Peruu koji ima više od 400.000 obolelih, ali i novi agresivni talas širenja virusa nakon kratkotrajne relaksacije mera na koje se odlučila vlada u nameri da restartuje ekonomiju.

Gotovo da nema zemlje u Južnoj Americi u kojoj zdravstveni sistem nije preopterećen i pod velikim pritiskom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter