Izvor: Mediji
16.08.2020 u 18:01
0

PRETNJE ZBOG IZDAJE I OSUDE: Emirati prodali Palestince, vreme je da Iran napadne?

Iran je već ciljao saudijske civile raketama koje su aktivirali njihovi saveznici u Iraku i Jemenu

SAZNAJTE JOŠ:

PROBLEMI I PERIPETIJE: Srbi koji poseduju nepokretnost u Grčkoj nemaju način da izmire dugove!

DETALJI TRAGEDIJE U GADŽINOM HANU: Lovac upucan u butinu ISKRVARIO na putu do lekara

NESVAKIDAŠNJA RASPRAVA KOD PANČEVCA: Psovanje, preticanje i prolazak kroz CRVENO! (VIDEO)

NOVA PRAVILA: Javne kuće u doba Korone rade po OVOM principu

Iran je u subotu objavio eksplicitnu pretnju da će da pokrene napad protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog sporazuma o normalizaciji odnosa s Izraelom. Predsednik Hasan Rohani rekao je da su UAE napravili „veliku grešku“ i osudio ono što je nazvao izdajom.

Iranski dnevni list Kajhan, čijeg glavnog urednika imenuje vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei, otišao je i korak dalje. 

– UAE je strašno izdao plaestinski narod… i ta izdaja pretvoriće ovu malu, bogatu zemlju, koja je snažno zavisna od sigurnosti, u legitimnu i laku metu – rečeno je u uvodniku na naslovnoj strani.

Iranske rakete mogu da dolete za osam minuta!

Iran je već ciljao saudijske civile raketama koje su aktivirali njihovi saveznici u Iraku i Jemenu, a bezbednosni analitičar, dr Teodor Karasik, rekao je za „Arapske vesti“ da novu pretnju treba shvatiti ozbiljno.

– Iranske rakete mogle bi da pogode UAE za osam minuta – rekao je Karasik, viši savetnik Vašingtona kada je reč o analizi podataka iz Zaliva. – Oni mogu da ciljaju infrastrukturu ili mogu jednostavno da „gađaju“ pustinju kao čin psihološkog rata. Na nedavnim iranskim mornaričkim vežbama predstavljene su rakete koje su došle iz podzemnog bacača. Ovo je bilo novo i pokrenulo je alarm. Ipak, Dubai i drugi urbani centri i dalje se smatraju sigurnim zonama.

OVO MORATE ZNATI

Dr Kon obelodanio da ĐACI NEĆE MOĆI DA NOSE BILO KOJU MASKU kada idu u školu, već isključivo SPECIJALNE!

POGLEDAJTE KAKO BAHATI VOZAČI POKUŠAVAJU DA PREVARE „OKO SOKOLOVO“: Od kazni za 5 dana ISPLATILI TREĆINU VOZILA (VIDEO)

Srbija je uvela OBAVEZAN PCR TEST ZA 4 ZEMLJE koje imaju više od 25 zaraženih na 100.000 stanovnika: Napravila je ova DVA IZUZETKA!

TIODOROVIĆ: Imamo dva “Vatrena oka“, brzo stižemo do rezultata testova!

SVEŠTENIK UHAPŠEN U GRČKOJ: Pozivao vernike da ne nose maske u crkvi!

UDES KOD SEVOJNA: Automobil sleteo sa kolovoza i PREVRNUO SE!

Prošlogodišnjim sporazumom, koji je potpisao američki predsednik Donald Trump, prvi put su uspostavljeni diplomatski odnosi između dve zemlje, dok je Izrael zaustavio planove za aneksiranje dela Zapadne obale.

UAE se peru od tvrdnji da su „prodali“ prijatelje

Ali Abdulah al Ahmed, ambasador UAE u Francuskoj, rekao je za arapsko izdanje na francuskom jeziku da još mnogo toga tek treba da se desi. 

– Ono što će uslediti neće biti ograničeno samo na politički nivo, već će podjednako da pokriva ekonomski, tehnološki i akademski nivo. Veoma je moguće da će tempo razvoja tih odnosa biti brži, videćemo. Mi ne pregovaramo u ime Palestinaca i nije na nama da to učinimo. Naš stav u vezi s palestinskim razlozima u skladu je sa arapskim konsenzusom u vezi sa Jerusalimom i drugim parametrima arapskog jedinstva, mi se njih pridržavamo i ne odustajemo od njih – rekao je ambasador, odbacivši tvrdnje da su Palestinci izdati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter