Izvor: Alo.rs
21.08.2020 u 10:04
0

LJUDI U CRNOM HARAJU MUZEJOM: Za tri minuta odneli sef sa milion dinara

Nepoznati pljačkaši su iz jednog japanskog muzeja posvećenog nindžama – specijalno obučavanim „tajnim operativcima“ iz doba feudalnog Japana – u roku od samo tri minuta odneli sef sa više od milion jena (oko milion dinara).

Zaposleni u muzeju, koji se nalazi u gradu Iga, pozvali su policiju pošto se u ponedeljak ujutru oglasio sigurnosni alarm ali su, po svoj prilici, pljačkaši već odavno bili pobegli.

SVE O KORONI

KORONA U LATINSKOJ AMERICI NE JENJAVA: Neslavni rekord oboren u Brazilu sa 1.204 preminulih za 24 sata

U RASINSKOM OKRUGU 11 NOVOZARAŽENIH: U bolnici 27 osoba

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

NOVA PRAVILA ZA ĐAKE: Nema pevanja, zaraženi đaci će i u bolnici imati časove

KRIZNI ŠTAB DANAS O ODRŽAVANJU DOGAĐAJA U KULTURI: Razmatra se ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona

Kako prenosi londonski „Gardijan“, smatra se da su počinioci pajserom razvalili ulazna vrata kancelarije muzeja, izvadili sef i izašli iz zgrade u roku od tri minuta, a na takvoj veštini i brzini odao bi im priznanje i svaki nindža.

Kako se navodi, u oko 150 kiilograma teškom sefu sa gotovinom nalazio se prihod od ulaznica prikupljen tokom prošlog vikenda, kada je muzej i okolne atrakcije povezane sa nindžama obišlo više od 1.000 posetilaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter