Izvor: Alo.rs
25.09.2020 u 19:06
0

Putin pozvao na pakt sa Amerikom!

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je u petak na sporazum između Rusije i Sjedinjenih Država koji garantuje da se neće mešati međusobno u izbore.

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je u petak na sporazum između Rusije i Sjedinjenih Država koji garantuje da se neće mešati međusobno u izbore.

U izjavi uoči američkih predsedničkih izbora 3. novembra, Putin je pozvao na resetovanje između Rusije i SAD-a te je rekao da želi sporazum između dve zemlje kako bi se sprečili incidenti u „sajber“ prostoru.

– (Predlažem) razmenu garancija o međusobnom nemešanju u unutrašnje stvari, uključujući izborne procese, upotrebu informacionih i komunikacionih tehnologija, kao i visokotehnoloških metoda – rekao je Putin.

PROČITAJTE JOŠ…

Dr Daria Kisić: SVE ČESTITKE ĐACIMA I NASTAVNOM OSOBLJU!

OGLASIO SE OTAC poginulog pilota: Mog sina krasio je SNAŽAN MORAL i ČOVEKOLJUBLJE!

Miodrag Linta: KONAČNO REŠITI STAMBENO PITANJE svih IZBEGLIH SRBA!

HAOS NA TRŽIŠTU! Niko neće pšenicu!

Američke obaveštajne agencije ranije su zaključile da se Rusija mešala u predsedničke izbore 2016. godine sa ciljem sticanja koristi za Donalda Trampa, uključujući i hakovanje kampanje njegove tadašnje protivkandidatkinje Hilari Klinton. Moskva negira optužbe.

– Jedan od glavnih strateških izazova našeg doba je rizik od velikog sukobljavanja u digitalnom prostoru – rekao je Putin.

– Želeli bismo još jednom da apelujemo Sjedinjenim Državama sa predlogom da odobre sveobuhvatan program praktičnih mera za ponovno uspostavljanje naših odnosa u korišćenju informacionih i komunikacionih tehnologija – saopštio je Putin.

Predložio je da dve zemlje postignu sporazum o sprečavanju velikih incidenata na internetu, te je pozvao na potpuno obnavljanje komunikacija između agencija dve zemlje, kako bi razgovarali o ključnim međunarodnim informacijama o sigurnosnim pitanjima.

„Majkrosoft“ je pre dve nedelje saopštio da su hakeri koji se dovode u vezu sa Rusijom, Kinom i Iranom pokušavali da špijuniraju ljude povezane sa Trampom kao i Bajdenom. Rusija kao i Kina odbacili su ove optužbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter