Izvor: Tanjug
28.09.2020 u 11:46
0

ITALIJA ZA SADA BEZ KARANTINA: Situacija relativno dobra!

Broj osoba koje su zaražene korona virusom, a da to i ne znaju, pet puta je veći od broja utvrđenih slučajeva zaraze, izjavio je u intervju za dnevni list „La Stampa“ profesor Valter Rikardi, koji je savetnik italijanskog ministra za zdravstvo.

On tvrdi da je u Italiji sada situacija relativno dobra, isključuje novi karantin, ali precizira da dalji razvoj situacije zavisi od ponašanja građana.

„Naredne dve sedmice znaćemo sigurno da li će biti potrebno da se uvodi novi karantin u Italiji, ali za sada je situacija dobra“, rekao je on.

SAZNAJTE I OVO…

PROFESOR PETAR KOČOVIĆ IZNEO SVOJU PROGNOZU: Novi pik korone očekuje nas 1. novembra!

KONAČNO: Građani Srbije mogu u Sloveniju bez testa i karantina

PRIPREMITE KIŠOBRANE: Ovo su izgledi vremena za narednih 7 dana – IZNENADIĆETE SE

VAKCINACIJA 2 MILIONA LJUDI U SRBIJI: Prve doze stižu sledeće nedelje!

ALARMANTNO! EPIDEMIJA RAKA U SRBIJI Korona je uticala na povećanje broja OBOLELIH I UMRLIH od kancera

On savetuje svim građanima, bez obzira na starost, da se vakcinišu protiv sezonskog gripa i tako pomognu i sebi i zdravstvenom sistemu.

Po njegovoj oceni, situacija u Francuskoj je teška i za razliku od Italije, „tamo bi trebalo uvesti karantin, jer su bolnički kreveti puni i već sada iz Marseja i Nice pacijente prebacuju u bolnice u Parizu.

Profesor italijanskog prestižnog univerziteta „Katolika“, na pitanje kako se zaštititi od „uvezenih slučajeva“ savetuje, kao za sada jedinu efikasnu meru, ograničenje dolazaka i odlazaka u zemlje gde se sada bezleži porast zaraženih od koronavirusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter