Izvor: Blic.rs
24.10.2020 u 17:03
0

JEZIVO! JELI JEDNI DRUGE JER NISU IMALI HRANU! Mrtvozornici izneli detalje o sedam tela koji su iz Srbije u KONTEJNERU STIGLI DO PARAGVAJA! (VIDEO)

Sedam osoba čija su tela u poodmakloj fazi raspadanja pronađena u Paragvaju, u kontejneru koji je transportovan iz Srbije sa tovarom đubriva, najverovatnije su odrasli muškarci, a mrtvozornica Rosa Romero sumnja da se jedan od njih hranio ljudskim mesom kako bi preživeo put.

Agent Marselo Saldivar je novinarima potvrdio da je pronađeno sedam tela koji su putovali tovarom đubriva.

 Pretpostavlja se da su ti ljudi želeli da se prevezu od jednog do drugog mesta. Umrli su tokom putovanja, jer smo pronašli ostatke hrane i pića za put. Mislili su da će izdržati, da će naići na usputno stajalište, ali je put bio veoma dug i verovatno to nisu očekivali. Mrtvozornica Rosa Romero rekla je da sumnja da se jedan od preminulih hranio ljudskim mesom usled nedostatka hrane, ali da se to još utvrđuje – kazao je Sldivar za portal „La Nacion“.

SVE O KORONI

Dr Belojević IZNEO CRNE PROGNOZE! Virus i te kako ubija, a evo do kad će pandemija trajati

Situacija se POGORŠAVA! Ovo je KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Srbije!

Pacijentkinja OBOLELA od KORONE PORUČUJE! ŠTITITE SE OVO NIJE NAIVNO!

Tela su u poodmakloj fazu trulenja, a na osnovu njihovih stanja sumnja se da su preminuli ubrzo nakon napušanja Srbije.

Dnevnik „Ultima ora“ navodi da je policija pretražila svih pet kontejnera koji su stigli iz Srbije, navodeći da u četiri nije pronađeno ništa.

Zamenik policijskog komesara Migel Rivarola je naveo da je pronađeno sedam lobanja, kao i delovi tela, te da sve ukazuje da se radi o migrantima, koji su se ugušili u kontejnerima.

Prema podacima vlasnika tovara kontejner je poslat iz Srbije 22. jula i stigao je u Paragvaj 19. oktobra.

OVO MORATE ZNATI

PRETUKLI ĆERKU jer je htela da se UDA ZA SRBINA! Francuska PROTERALA porodicu poreklom iz BiH!

Nastavnik u penziji pokušao da obljubi devojčicu (11) u garaži u Jagodini! NAMAMIO je PRIČOM O MAČIĆIMA!

HOROR na Paliluli! Telo muškarca pronađeno ispred napuštene zgrade

Sudski lekar Pablo Lemir izjavio je da najmanje jedno telo pokazuje tragove gušenja kao mogući uzrok smrti.

Prvi dokumenti pronađeni u kontejneru omogućiće identifikaciju žrtava. Prema pronađenim dokumentima, reč je o tri mladića marokanskog porekla i jednom Egipćaninu, piše paragvajski portal 

Trenutni podaci su poslati Interpolu i Crvenom krstu kako bi pokušali da pomognu u prikupljanju podataka i utvrđivanju okolnosti i činjenica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter