14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

POZITIVAN EFEKAT MERA: U Francuskoj NAGLI PAD broja NOVOZARAŽENIH!

 U Francuskoj je broj preminulih od posledica korona virusa premašio danas 50.000, ali broj novih slučajeva i hospitalizovanih naglo je opao u vreme kada mere zaključavanja na nacionalnom nivou ulaze u četvrtu nedelju.

Francusko Ministarstvo zdravlja prijavilo je danas 9.155 novoobolelih od korona virusa, čime je ukupan broj slučajeva porastao na 2,15 miliona, prenosi Rojters.

U ponedeljak, kada su podaci o broju novoobolelih obično niski zbog kašnjenja u prijavi novih slučajeva vikendom, zabeleženo je 4.452 novih slučajeva, dok je u utorak prošle nedelje registrovano 45.522 novih slučajeva.

KORONA U SRBIJI

STRAŠNO! Najgore brojke do sada!

STRAH OD NAJGOREG SCENARIJA Udovičić: Situacija nikad teža,narednih 10 dana presudno (VIDEO)

ČEKA SE ODLUKA ZA CELU SRBIJU: Pogledajte koliko je škola do sada PREŠLO NA ONLAJN NASTAVU

PREMINUO BUBNJAR AMADEUS BENDA Bojan izgubio bitku sa koronom

Broj pacijenata u bolnicama smanjio se danas za 859 i sada iznosi 30.622, što je najveći pad od početka takozvanog "lokdauna" 30. oktobra, dok je broj osoba na intenzivnoj nezi opao za 165 na 4.289.

Francuska je prijavila danas i 1.005 novih smrtnih slučajeva od posledica korona virusa, čime je ukupan broj preminulih dostigao 50.237.

U taj broj uključeno je 454 preminulih u bolnici u protekla 24 sata i 551 osobu koja je preminula u domovima za stare u proteklih nekoliko dana.

Francuska je u ponedeljak prijavila 500 preminulih u bolnicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar